A borsor:
Egy pohár pezsgő hibiscusvirággal
Mádi Borház- Imádlak Cuvée
St. Andrea- Örökké
Ásványvíz, kávé, tea
Romantikázna ráérősen? Zizzenő okostelefonok, vibráló képernyők, neonfény nélkül – nyugodtan, a másikra hangolódva? Miközben a magyar gasztronómia legizgalmasabb fogásai kerülnek a tányérjára, értő gondoskodással, kedves visszafogottsággal? Akkor a Gundelben a helye. Valentin napkor pedig különösen.
A Gundel meghajlítja a kulináris tér-időt: visszatérhet a boldog békeévekbe, amikor a főváros talán legvidámabb kiszögellésében boldogan habzsolta és élvezte az életet az úri középosztály. És kilőhet a fényes jövőbe, hiszen Litauszki Zsolt Gundel-hagyományokon alapuló konyhája mindig a trendek élén jár, és újabbnál újabb meglepetésekkel kápráztatja el lelkes közönségét. A Gundel étterem Valentin-napkor ügyel rá, hogy a magas minőség, a hagyományőrzés és a kísérletező kedv párban járjon a romantika intimitásával és az érzékek kiélesítésével.
Február 14-15-16, csütörtök, péntek, szombat elérhető (ebédre is)
A Valentin-napi menü Litauszki Zsolt executive séf ételkreációit vonultatja fel, Koór Kitti head sommelier borajánlásával.
Menü (5 fogás)
Citrusokkal pácolt pisztráng zöldalmával
Cékla veloute, túrógaluskával
Homoktövis sorbet
Válaszható főétel:
Gyöngytyúkmell gesztenyével és gránátalmával
vagy
Tőkehal petrezselyem rizottóval és tormahabbal
Málnás ruby
Egy pohár pezsgő hibiscusvirággal
Mádi Borház- Imádlak Cuvée
St. Andrea- Örökké
Ásványvíz, kávé, tea