Asztalfoglalás

(36 1) 889-8100

(36 30) 603-2480

Szeretne foglalni?
Hány főre?

Choose your language

Magyar

Étlap

Á la carte

A Gundel Étterem híres libamájai

Klasszikus zsírjában abált libamáj lilahagyma salátával

Hideg előételként: 6.600 Ft – Hideg főételként: 9.900 Ft

6.600 Ft

Hideg libamájpástétom szarvasgombába hempergetve

Portói redukcióval és pirított erdei gombákkal
Hideg előételként: 6.600 Ft – Hideg főételként: 9.900 Ft

6.600 Ft

Libamáj pirított illatos gombákkal és tőzegáfonyával

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 Ft

Hirtelen sült libamáj bundázott kaláccsal

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 Ft

Serpenyőben sült libamáj friss Gundel lecsóval

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 Ft

Libamáj trió

Klasszikus zsírjában abált libamáj; Cseresznyefán füstölt libamáj szilvaremegőssel; Aranymazsolás libamájpástétom kápia paprika lekvárral

8.900 Ft

Libamáj kvartett

Cseresznyefán füstölt libamáj szilvaremegőssel; Aranymazsolás libamájpástétom kápia paprika lekvárral; Hideg libamájpástétom szarvasgombába hempergetve; Hirtelen sült libamáj bundázott kaláccsal

9.900 Ft

Hideg előételek

Gundel saláta

(Spárga, paradicsom, uborka, sült paprika, zöldbab, gomba, saláta)

3.800 Ft

Diós juhsajt trüffel

almazselével és madársalátával

3.800 Ft

Borjú carpaccio

borsmustár salátával és érlelt hegyvidéki sajttal

5.500 Ft

Füstölt kacsamell

szamócalekvárral és spárgasalátával

4.900 Ft

Gundel Prémium kaviár ízelítő (4*1,5 g)

Gundel Classic Szibériai tokhal kaviár sóban pácolt szürkemarhával,
Gundel Royal Black Szibériai tokhal kaviár melegen füstölt harcsával
Gundel Osetra kaviár friss fürtös uborka tatárral
Gundel KETA lazac vörös kaviár tejföllel

16.900 Ft

Levesek

Spárga velouté

mandulás ropogóssal

3.600 Ft

Palócleves

(Bárányhússal, zöldbabbal)

3.600 Ft

Gundel Károly gulyáslevese

3.900 Ft

Gundel János halászleve

3.900 Ft

Leves kóstoló bármely három levesből

4.500 Ft

Meleg előételek

Spárga hollandi mártással

5.500 Ft

Halak

Vajban sült languszta François Voyer XO grand cru cognac-kal flambírozva

49.000 Ft

Húsok

Rózsaszínre sütött borjúérmék

vajban párolt zöldségekkel és parajjal töltött puliszkával

13.500 Ft

Egészbensült báránygerinc

ropogós csicsókával, sült zöldségekkel és meleg mogyoróhagymával
Egy személy részére: 13.500 Ft – Két személy részére: 25.000 Ft

13.500 Ft

Gundel bélszíntokány

szarvasgombával, libamájjal és pirított szalvétagombóccal

13.500 Ft

Kacsa trió (mell, comb, kacsamáj)

almás káposztával, szarvasgombás karalábéhabbal és bundázott kaláccsal

9.800 Ft

François-René de Chateaubriand bifsztek

zöldbors és Bearni mártásokkal és pirított zöldségekkel

25.000 Ft

Hús nélküli fogások

Saláták

Válogatott színes levelek

Válogatott színes salátalevelek
(Bébiparaj, rukkola, madársaláta, frisée)
Hámozott paradicsomsaláta
Friss, roppanós zöldségek
Uborkasaláta tejföllel

Öntetek a salátákhoz:
Mézes-mustáros dresszing
Francia és magyaros vinaigrette
Zöld „Istennő”
Sült fokhagymás öntet
Creamy French
Balzsamkrém

2.500 Ft

Desszert

Karamellizált eper házi vaníliafagylalttal

3.300 Ft

Lágy csokoládéfelfújt házi meggy fagylalttal

2.900 Ft

Meleg desszertválogatás

Klasszikus Gundel palacsinta
Gundel rétes válogatás
Lágy csokoládéfelfújt házi meggyfagylattal

2.900 Ft

Hideg desszertválogatás

Somlói galuska aranyozott csokoládégyűrűben
Friss gyümölcsös macaron tart
Csokoládéhenger eperhabbal

2.900 Ft

Sajtok

Magyar sajtjaink

Etyeki illatos sajt (rúzsos)
Etyeki hosszan érlelt tehénsajt (félkemény)
Kisasszondi füstölt sajt (aranyérmes)
Kisasszondi félkemény sajt

4.200 Ft

Kecskesajtok a felcsúti André sajtmanufaktúrából

André friss kecske (gomolya)
Fűszeres kecske (gomolya)
Diós tehénsajt
Érlelt tehénsajt

4.200 Ft

Európai sajtjaink

Langres (lágy)
Morbier (lágy)
Comté (félkemény)
Bleu d’Auvergne (kéksajt)
Stilton (kéksajt)
St.Nectaire (rúzsos)
Mimolette (félkemény)

4.900 Ft