Asztalfoglalás

(36 1) 889-8100

(36 30) 603-2480

Szeretne foglalni?
Hány főre?

Choose your language

Magyar

Étlap

Á la carte

A Gundel Étterem híres libamájai

Klasszikus zsírjában abált libamáj lilahagyma salátával

Hideg előételként: 6.600 Ft – Hideg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Hideg libamájpástétom szarvasgombába hempergetve

Portói redukcióval és pirított erdei gombákkal
Hideg előételként: 6.600 Ft – Hideg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Libamáj pirított illatos gombákkal és tőzegáfonyával

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Hirtelen sült libamáj bundázott kaláccsal

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Serpenyőben sült libamáj friss Gundel lecsóval

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Libamáj trió

Klasszikus zsírjában abált libamáj; Cseresznyefán füstölt libamáj szilvaremegőssel; Aranymazsolás libamájpástétom kápia paprika lekvárral

8.900 ,-

Libamáj kvartett

Cseresznyefán füstölt libamáj szilvaremegőssel; Aranymazsolás libamájpástétom kápia paprika lekvárral; Hideg libamájpástétom szarvasgombába hempergetve; Hirtelen sült libamáj bundázott kaláccsal

9.900 ,-

Hideg előételek

Gundel saláta

(Spárga, paradicsom, uborka, sült paprika, zöldbab, gomba, saláta)

3.800 ,-

Diós juhsajt trüffel

almazselével és madársalátával

3.800 ,-

Borjú carpaccio

borsmustár salátával és érlelt hegyvidéki sajttal

5.500 ,-

Füstölt kacsamell

szamócalekvárral és spárgasalátával

4.900 ,-

Gundel Prémium kaviár ízelítő (4*1,5 g)

Gundel Classic Szibériai tokhal kaviár sóban pácolt szürkemarhával,
Gundel Royal Black Szibériai tokhal kaviár melegen füstölt harcsával
Gundel Osetra kaviár friss fürtös uborka tatárral
Gundel KETA lazac vörös kaviár tejföllel

16.900 ,-

Levesek

Spárga velouté

mandulás ropogóssal

3.600 ,-

Palócleves

(Bárányhússal, zöldbabbal)

3.600 ,-

Gundel Károly gulyáslevese

3.900 ,-

Gundel János halászleve

3.900 ,-

Leves kóstoló bármely három levesből

4.500 ,-

Meleg előételek

Spárga hollandi mártással

5.500 ,-

Halak

Vajban sült languszta François Voyer XO grand cru cognac-kal flambírozva

49.000 ,-

Húsok

Rózsaszínre sütött borjúérmék

vajban párolt zöldségekkel és parajjal töltött puliszkával

13.500 ,-

Egészbensült báránygerinc

ropogós csicsókával, sült zöldségekkel és meleg mogyoróhagymával
Egy személy részére: 13.500 Ft – Két személy részére: 25.000 Ft

13.500 ,-

Gundel bélszíntokány

szarvasgombával, libamájjal és pirított szalvétagombóccal

13.500 ,-

Kacsa trió (mell, comb, kacsamáj)

almás káposztával, szarvasgombás karalábéhabbal és bundázott kaláccsal

9.800 ,-

François-René de Chateaubriand bifsztek

zöldbors és Bearni mártásokkal és pirított zöldségekkel

25.000 ,-

Hús nélküli fogások

Saláták

Válogatott színes levelek

Válogatott színes salátalevelek
(Bébiparaj, rukkola, madársaláta, frisée)
Hámozott paradicsomsaláta
Friss, roppanós zöldségek
Uborkasaláta tejföllel

Öntetek a salátákhoz:
Mézes-mustáros dresszing
Francia és magyaros vinaigrette
Zöld „Istennő”
Sült fokhagymás öntet
Creamy French
Balzsamkrém

2.500 ,-

Desszert

Karamellizált eper házi vaníliafagylalttal

3.300 ,-

Lágy csokoládéfelfújt házi meggy fagylalttal

2.900 ,-

Meleg desszertválogatás

Klasszikus Gundel palacsinta
Gundel rétes válogatás
Lágy csokoládéfelfújt házi meggyfagylattal

2.900 ,-

Hideg desszertválogatás

Somlói galuska aranyozott csokoládégyűrűben
Friss gyümölcsös macaron tart
Csokoládéhenger eperhabbal

2.900 ,-

Sajtok

Magyar sajtjaink

Etyeki illatos sajt (rúzsos)
Etyeki hosszan érlelt tehénsajt (félkemény)
Kisasszondi füstölt sajt (aranyérmes)
Kisasszondi félkemény sajt

4.200 ,-

Kecskesajtok a felcsúti André sajtmanufaktúrából

André friss kecske (gomolya)
Fűszeres kecske (gomolya)
Diós tehénsajt
Érlelt tehénsajt

4.200 ,-

Európai sajtjaink

Langres (lágy)
Morbier (lágy)
Comté (félkemény)
Bleu d’Auvergne (kéksajt)
Stilton (kéksajt)
St.Nectaire (rúzsos)
Mimolette (félkemény)

4.900 ,-