Asztalfoglalás

(36 1) 889-8100

(36 30) 603-2480

Szeretne foglalni?
Hány főre?

Choose your language

Magyar

Étlap

Á la carte

A Gundel Étterem híres libamájai

Klasszikus zsírjában abált libamáj lilahagyma salátával

Hideg előételként: 6.600 Ft – Hideg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Hideg libamájpástétom trombitagombába hempergetve

Portói redukcióval és pirított erdei gombákkal

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Hirtelen sült libamáj kenyérpudinggal, tőzegáfonyával

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Serpenyőben sült libamáj friss Gundel lecsóval

Meleg előételként: 6.600 Ft – Meleg főételként: 9.900 Ft

6.600 ,-

Libamáj trió

Klasszikus zsírjában abált libamáj; Cseresznyefán füstölt libamáj szilvaremegőssel; Aranymazsolás libamájpástétom kápia paprika lekvárral

8.900 ,-

Libamáj kvartett

Cseresznyefán füstölt libamáj aszalt szilvával; Aranymazsolás libamájpástétom kápia lekvárral; Hideg libamájpástétom trombitagombába hempergetve; Hirtelen sült libamáj kenyérpudinggal, tőzegáfonyával

9.900 ,-

Hideg előételek

Grillezett törökparadicsom tekercs

csicseriborsó pürével

3.800 ,-

Gundel saláta

(Spárga, paradicsom, uborka, sült paprika, zöldbab, gomba, saláta)

3.800 ,-

Gundel Prémium kaviár ízelítő (4*1,5 g)

Melegen füstölt harcsa Gundel Royal Black szibériai tokhal kaviárral
Sóban pácolt szürkemarha Gundel French Reserve szibériai tokhal kaviárral
Friss fürtös uborka tatár Gundel Osetra kaviárral
Gundel KETA lazac vörös kaviár tejföllel

16.900 ,-

Pácolt lazac langyos burgonyatócsnival

csepegtetett tejföllel és Gundel Keta lazac kaviárral

5.500 ,-

Csekonics saláta

(Jércemell, rák, jégsaláta)

4.200 ,-

Levesek

Spárga krémleves szarvasgomba olajjal

3.600 ,-

Gundel János halászleve

3.900 ,-

Gundel Károly gulyáslevese

3.900 ,-

Leves kóstoló bármely három levesből

4.500 ,-

Meleg előételek

Spárga hollandi mártással

5.500 ,-

Halak

Egészben sült friss tengeri hal

vajban párolt zöldségekkel és citromhabbal

9.900 ,-

Vajban sült languszta François Voyer XO grand cru cognac-kal flambírozva

25.000 ,-

Lazac roston, Rothermere módra

salátalevelekkel
(Koktélrák, póréhagyma, burgonya, pirospaprika)

13.500 ,-

Paprikás harcsa

kacsapörcös, túrós tésztával

9.900 ,-

Húsok

Egészbensült báránygerinc

ropogós lila burgonyával és meleg mogyoróhagymával
Egy személy részére: 13.500 Ft – Két személy részére: 25.000 Ft

13.500 ,-

Gundel bélszíntokány

szarvasgombával, libamájjal és pirított szalvétagombóccal

13.500 ,-

François-René de Chateaubriand bifsztek

zöldbors és Bearni mártásokkal, pirított zöldségekkel

25.000 ,-

Kacsa trió (mell, comb, kacsamáj)

almás káposztával, szarvasgombás karalábéhabbal és bundázott kaláccsal

9.800 ,-

Borjú Pittsburghi módra

(Borjúkaraj, libamáj, szarvasgomba olaj, marhanyelv, gomba, puliszka)

13.500 ,-

Szarvasbélszín szedermártással

sütőtökös pralinéval és sült kaláccsal

13.500 ,-

Vaddisznópörkölt hagymás knédlivel

6.500 ,-

Hús nélküli fogások

Saláták

Válogatott színes levelek

Válogatott színes salátalevelek
(Bébiparaj, rukkola, madársaláta, frisée)
Hámozott paradicsomsaláta
Friss, roppanós zöldségek
Uborkasaláta tejföllel

Öntetek a salátákhoz:
Mézes-mustáros dresszing
Francia és magyaros vinaigrette
Zöld „Istennő”
Sült fokhagymás öntet
Creamy French
Balzsamkrém

2.500 ,-

Desszert

Mákos kalács parfé

konfitált meggyraguval és mákos kaláccsal

2.500 ,-

Gesztenye torta

ropogós tejszínhabbal és kandírozott gesztenyével

2.500 ,-

Narancsos diófelfújt házi áfonyafagylalttal

2.900 ,-

Karamellizált eper házi vaníliafagylalttal

3.300 ,-

Meleg desszertválogatás

Klasszikus Gundel palacsinta
Gundel rétes válogatás
Narancsos diófelfújt házi áfonyafagylalttal

2.900 ,-

Hideg desszertválogatás

Somlói galuska csokoládégyűrűben
Eper Pavlova, friss eperrel
Gesztenye torta ropogós tejszínhabbal és kandírozott gesztenyével

2.900 ,-

Sajtok

Magyar sajtjaink

Etyeki illatos sajt (rúzsos)
Etyeki hosszan érlelt tehénsajt (félkemény)
Kisasszondi füstölt sajt (aranyérmes)
Kisasszondi félkemény sajt

4.200 ,-

Kecskesajtok a felcsúti André sajtmanufaktúrából

André friss kecske (gomolya)
Fűszeres kecske (gomolya)
Diós tehénsajt
Érlelt tehénsajt

4.200 ,-

Európai sajtjaink

Langres (lágy)
Morbier (lágy)
Comté (félkemény)
Bleu d’Auvergne (kéksajt)
Stilton (kéksajt)
St.Nectaire (rúzsos)
Mimolette (félkemény)

4.900 ,-