Choose your language

Magyar

Cukrászda

A Gundel Magyarország vezető étterme több mint száz éve, de azt kevesen tudják, hogy Gundel Károly korszakalkotó konyhájában csodálatos desszerteket és süteményeket is készített, többek között a Gundel palacsintát, a somlói galuskát és a híres Gundel tortákat. Ezt az örökséget visszük tovább a Gundel Cukrászdában.

Cukrászdánk nemcsak süteményeket, fagylaltokat, pogácsákat kínál, hanem a Gundel hírnevéhez méltó megjelenéssel, kiszolgálással és vendégszeretettel is várja vendégeit. Sütemények széles választékát kínáljuk helyben fogyasztásra és elvitelre egyaránt. A Városliget szívében, az Állatkert főbejáratánál elhelyezkedő Gundel Cukrászdát az utcáról és az Állatkert felől egyaránt meg lehet közelíteni.

Újra álmodott cukrász remekek

A Gundel Cukrászda kínálatát igazi békebeli cukrász remekek alkotják, ám megtalálhatóak benne a „nagyi süteményei” és a francia cukrászati vonal. Természetesen minden termékünk eredeti receptúrák és a legjobb alapanyagok felhasználásával, Gundel minőségben készül.

Cukormentes finomságok

A Gundel Cukrászda népszerű süteményei és tortái akár cukormentes változatban is választhatóak A nyírfacukorral készített, csökkentett kalória- és szénhidrát tartalmú termékek nem csak azoknak nyújtanak alternatívát, akik cukorbetegségben szenvednek, hanem azoknak is, akik szeretnének odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Cukormentes desszertjeink elkészítése során az is szempont volt, hogy az íz és esztétikai élmény ne változzon. Cukrászdánkban mindig megtalálható a Gundel torta, a Somlói galuska a Séf torta és a Sült sajttorta cukormentes változata.