Asztalfoglalás

(36 1) 889-8100

(36 30) 603-2480

Szeretne foglalni?
Hány főre?

Choose your language

Magyar

Üdvözöljük a Gundelben!

A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Úttörő munkájával felhelyezte Magyarországot a világ gasztronómiai térképére.

Érdekli? Olvassa tovább történetünket!

Nyitva tartás

Gundel Étterem: 12:00-24:00

Latinovits Bár: 09:00-24:00

Vasárnapi Brunch: 11:30-15:00

Gundel Cukrászda: 9:00 - 19:00

Húsvét a Gundelben

Húsvét a Gundelben

A húsvét elképzelhetetlen lenne az ünnepi étkek, az ünnepkörhöz kapcsolódó hagyományos alapanyagokból készült fogások nélkül. Ebéd és vacsora ajánlatunkban a bárány, a nyúl, a sonka és a kalács is szerepet kapott, és Húsvét vasárnapján Sunday Brunch-unk is ünnepi ízekben gazdagon várja vendégeinket.

Részletek
Kaló borvacsora

Kaló borvacsora

A több mint 20 féle szőlőfajtát nevelő, erdész végzettségű Kaló Imre messze földön híres különleges borairól. Nem csupán az alapanyag, a szőlő kap különleges törődést, de a bor is sokszor a megszokottól eltérő utat jár be, míg az ínyencek poharába kerül. Borvacsoránkon séfjeink kompozíciói mellé olyan különlegességek kerülnek az Eger közeli pince rejtekéből, mint egy 2005-ös Leányka, vagy a különleges Turán-Kékfrankos Főbor 2008-ból.

Részletek

Elérhetőségeink

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Telefon: +36 1 889 8100
Telefax:+36 1 363 1917
E-mail:info@gundel.hu
Skype:gundel.etterem


Keressen minket a Facebookon is!